Charmed (2018)

Status serial : In derulare    

Charmed is a reimagining of the original Aaron Spelling 1998 to 2006 series. The new show will be a fierce, funny, feminist reboot centered on three sisters in a college town who discover they are witches. Between vanquishing supernatural demons, tearing down the patriarchy, and maintaining familial bonds, a witch’s work is never done.

(10) comments

 • Alexandra1 noiembrie 2020Răspunde

  cand apare continuarea??

 • Daniela5 mai 2020Răspunde

  mai traduceti?

 • Vasi10 martie 2019Răspunde

  Oameni buni…
  Daca vedeti ca nu vi se raspunde, cautati raspunsuri in alta parte. imdb si cinemagia sunt exemple de site-uri ce detin informatiile de care aveti nevoie. Nu inteleg ce e cu pretentiile astea. Nu ma pot lauda ca sunt in cunostinta de cauza, dar sunt sigur ca cei care se asigura sa putem viziona ilegal (asta este realitatea, pana la urma) filme si seriale si sa le avem si subtitrate, nu castiga mai nimic pe seama asta (din anunturi, pop-up-uri etc, da). Nu prea vad ce obligatii ar avea fata de noi. Faceti-va, fratilor, cont pe platforme platite si atunci sa aveti pretentii.

  P.S.: Fara suparare. Nu are legatura directa cu vreun comentariu de aici, ci in general. Si da, azi am prea mult timp liber.

  • EMI11 martie 2019Răspunde

   Nu e vorba neaparat de obligatii dar daca adaugam data cand apare urmatorul episod din fiecare serial pierdem foarte mult timp in care putem adauga de exemplu, filme. Au aparut o gramada de aplicatii, site-uri, chiar la o simpla cautare pe google poti vedea instant cand apare urmatorul sezon/episod (sau daca mai apare). Noi citim toate comentariile si nu ne este greu sa raspundem la intrebari de genul: „Cand apare episodul urmator?” dar consider ca nu merita timpul pierdut , pentru aceleasi intrebari se repeta mereu.
   In sectiunea de sus avem si un calendar pe care putini oameni s-au interesat sa intre pe acolo sa vada (ce e).
   Si, bonus, pe langa faptul ca nu vrem sa pierdem timpul modificand teme (si cheltuind bani pe scripturi s.a.m.d) sunt convins ca o mare parte tot o sa intrebe, chiar si cu data in fata.

   Multumim frumos de apreciere, ma bucur ca mai exista si oameni care inteleg toata treaba asta din spate.

 • Daniela16 februarie 2019Răspunde

  Am intrebat cand apare episodul 12. Vad ca nu va prea grabiti sa ne raspundeti la intrebari, ne ignorati total..Nu e frumos..

 • Daniela15 februarie 2019Răspunde

  cand apare episodul 12

 • Rebeca24 ianuarie 2019Răspunde

  Când apare ep 11????

 • Rebeca24 ianuarie 2019Răspunde

  Când apare ep 11

 • Daniela20 ianuarie 2019Răspunde

  Cand apare episodul 10? Asteptam de ceva timp..

 • Daniela22 octombrie 2018Răspunde

  Cand apare subtitrarea in romana

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website