The World Is Not Enough (1999)
Genul Filmului: Acţiune Aventura Thriller
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

In Lumea nu e de ajuns, cel de-al 19-lea film cu James Bond, agentul 007 trebuie inca o data sa salveze lumea, sa cunoasca femei superbe si sa distruga cu nonsalanta ultimele gadget-uri hi-tech construite de Q (Desmond Llewelyn intr-o ultima aparitie) si de succesorul lui, R (John Cleese).

De data aceasta, Bond (Pierce Brosnan) trebuie sa previna o explozie nucleara intr-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii si sa o protejeze pe Elektra King (Sophie Marceau), mostenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis. Tinta lui este Renard (Robert Carlyle), un terorist implicat candva in rapirea frumoasei Electra. Renard are un handicap neobisnuit: un glont infipt in creier il impiedica sa simta durerea, dar nu si gelozia cand Bond si Electra devin mult prea intimi, astfel incat triunghiul Bond-Elektra-Renard are potential explozibil mai mare decat conducta din Marea Caspica.

Din echipa lui Bond face parte dr. Christmas Jones (Denise Richards), o experta in arme nucleare cu un sex appeal greu de ignorat, iar Robbie Coltrane isi reia rolul agentului dublu Valentin Zukovsky, de data asta aliatul lui Bond.

Trailer:

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website