Random Hearts (1999)
Genul Filmului: Dragoste Dramă Mister Romantic
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

Pentru Dutch Van Den Broeck – sergent în cadrul Departamentului de Afaceri Interne din cadrul Departamentului de Poliție din Washington D.C. și Kay Chandler – candidată la alegerile din New Hampshire, încrederea este un lucru de mare preț. Carierele amândurora depind de încrederea oamenilor în ei. Căsătoriile fiecăruia în parte sunt fondate pe încredere. Sau cel puțin așa credeau până atunci.

Când un avion în care se aflau Peyton, soția lui Dutch și Cullen, soțul lui Kay, se prăbușește în Golful Chesapeake și nici unul dintre pasageri nu supraviețuiește, pentru Dutch și Kay începe o aventură misterioasă. Fiecare descoperă, cu această ocazie, lucruri șocante despre consorții lor și, ca prin minune, se îndrăgostesc unul de celălalt.

Astfel, iese la iveală faptul că Peyton și Cullen călătoreau împreună ca soț și soție și aveau asupra lor o pereche de chei identice. Dutch și Kay, două personalități foarte diferite și cu temperamente opuse, se găsesc în situația comună de soți înșelați și dornici să dezlege misterul acestei duble trădări. Dutch, polițist până în măduva oaselor, începe să facă investigații. Kay, rămasă văduva cu o fetiță de crescut și perspectiva campaniei electorale , nu vrea să afle mai multe amănunte decât este absolut necesar. Cum descoperirile lui Dutch conduc spre o iubire clandestină consumată pe plajele însorite din Miami, cei doi sunt puși în situația de a împărtăși sentimentele de furie și tristețe datorate trădării foștilor lor parteneri de viață. În vâltoarea evenimentelor, între Dutch și Kay se înfiripă o poveste de dragoste autentică.

Trailer:

Comentarii

  Subscribe  
Notify of