Good Omens - Sezonul 1 Episodul 1

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

Two celestial beings, the angel Aziraphale and the demon Crowley, have gone native and worry when their superiors tell them to prepare the Antichrist for Armageddon. They resolve to secretly join forces to make sure the Antichrist is neither good nor evil… unaware that there was an unwitting switch made and the Antichrist isn’t who they think.

(2) comments

  • aura28 noiembrie 2019Răspunde

    am si eu o rugăminte.eu vizitez site-ul de pe un smart tv si nu merg toate sursele.înainte deschideam filmele cu openload si ok.erau singurele care se încărcau mereu.netu tv nu se incarca de multe ori.spune că browserul meu nu-l suportă.eu browserul nu il pot schimba pt că nu mă lasă tv-ul.ce pot face să văd și eu filme pe site-ul vostru?

    • Admin28 noiembrie 2019Răspunde

      Momentan suntem in curs de inlocuire a surselor, dupa ce a picat Openload-ul, si vrem sa punem peste tot cel putin o sursa, si anume Netu. Volumul e mare asa ca dureaza. Totusi, daca ne lasati un comentariu de acest gen, ca vreti sa va uitati la un serial anume si are doar netu, o sa incercam sa adaugam repede alte cateva surse, in speranta ca una din ele va merge pe Smart. In aceasta seara o sa pun acest serial pe restul de surse pt dvs.

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website