The Change-Up (2011)
Genul Filmului: Acţiune Comedie
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

Ryan Reynolds și Jason Bateman sunt starurile comediei The Change-Up, regizată de David Dobkin (Wedding Crashers), după un scenariu de Jon Lucas & Scott Moore (The Hangover), filmul fiind produs de Neal Moritz (Fast & Furious, Click). Este un film care ia povestea clasică a unui schimb de corpuri, o leagă strașnic și o aruncă de pe stâncă, pentru a ne oferi o comedie originală și o perspectivă cu totul proaspătă.

Mitch (Reynolds) și Dave (Bateman) au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar, de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, de soție și de cei trei copii, Mitch e celibatar, mai mult fără job, și complet nematurizat, căruia nu i-a plăcut niciodată să-și asume vreo responsabilitate. În ochii lui Mitch, Dave are tot ce-și dorește: o soție frumoasă, pe Jamie (Leslie Mann), niște copii care-l adoră și un job extrem de bine plătit într-o prestigioasă firmă de avocatură. Pentru David, viața lui Mitch, fără niciun stres și fără nicio obligație, e doar un vis.

După ce ies la o băută într-o seară, Mitch și Dave au parte de experiența vieții lor: a doua zi se trezesc că au făcut schimb de… corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Să tot aibă de ce să se sperie de moarte!

Deși acum fiecare a scăpat de rutina lui de zi cu zi, cei doi descoperă rapid că viața celuilalt nu e nicicum așa de roz precum și-o imagina. Ca și cum asta nu era de ajuns, noua lor existență se complică și mai mult cu “ajutorul” atrăgătoarei asociate a lui Dave, Sabrina (Olivia Wilde), dar și al tatălui lui Mitch (Alan Arkin), de care acesta se îndepărtase de ceva timp. Pentru că timpul trece, Mitch și Dave trec prin cele mai comice chinuri în eforturile lor de a nu-și distruge reciproc viața și au un singur scop: să găsească cât mai rapid un mod în care să-și recapete viața dinainte.

Trailer:

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website