No Strings Attached (2011)
Genul Filmului: Comedie Dragoste Romantic
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani și refuza avansurile lui Adam Franklin în tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma (NATALIE PORTMAN) și Adam (ASHTON KUTCHER) știu prea bine despre ce e vorba, când drumurile li se întâlnesc din nou, așa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum, și se trezesc în pat, făcând sex. Sex cu adevărat plăcut!

Și, pentru că Emma s-a autodeclarat „alergică la relații amoroase”, iar Adam se ferește de așa ceva, mai ales pentru că tatăl său, fost star de televiziune (KEVIN KLINE) este combinat cu cea mai recentă fostă iubită a sa, cei doi decid să prevină complicațiile emoționale pe care o relație de iubire le-ar putea aduce, și să aibă doar o relație de prietenie, cu ceva în plus…

Întâlniri fără pretenții, sex fără responsabilități. Fără promisiuni, fără minciuni, fără gelozie, fără alintături în public, fără mic dejun împreună, fără “mi-e dor de tine”, fără porecle pentru părțile intime, pe scurt… “Fără obligații”.

Ceea ce începe ca o soluție ideală pentru nevoile fizice devine un pic altceva când Adam începe să-și dea frâu sentimentelor în pat (și în debaraua de la spital, și pe scaunul din spate al mașinii, de fapt, cam pe oriunde se găsește loc de stat la orizontală). Într-un final, amândoi se trezesc chinuindu-se să descurce legăturile în care s-au încurcat tot încercînd să le evite. Așa că ajung să-și pună întrebarea esențială: doi prieteni pot să facă sex fără să lase dragostea să se insinueze între ei?

Maestrul comediilor, IVAN REITMAN, se întoarce la scaunul regizoral ca să realizeze comedia îndrăzneață, isteață și sexy “Fără obligații”, cu NATALIE PORTMAN, ASHTON KUTCHER, CARY ELWES și KEVIN KLINE, după o poveste de MIKE SAMONEK și ELIZABETH MERIWETHER, și un scenariu de Elizabeth Meriwether. Reitman este, de asemenea, producător, alături de JOE MEDJUCK și JEFFREY CLIFFORD. Producători executivi sunt ROGER BIRNBAUM, GARY BARBER, JONATHAN GLICKMAN, NATALIE PORTMAN și TOM POLLOCK. ROGIER STOFFERS este director de imagine, IDA RANDOM, scenograf, JULIE WEISS, creatoare de costume, iar JOHN DEBNEY, compozitor. LISA BRUCE este co- producător executiv, iar ALI BELL și ANNETTE SAVITCH, co-producătoare.

Trailer:

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website