The LEGO Batman Movie (2017)
Genul Filmului: Acţiune Animaţie Aventura
Calitate Film: HD

SUBTITRARE ROMÂNĂ

Descriere:

În comedia animată „The LEGO Batman Movie” Bruce Wayne trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiețelul pe care l-a adoptat.

Combinând energia, imaginația și personajele memorabile atât din universul LEGO, cât și din cel DC, „Lego Batman: Filmul” întâmpină publicul de toate vârstele într-o lume a supereroilor și super-răufăcătorilor DC, realizată într-un mod unic doar pentru marele ecran. Beneficiind de multă acțiune, distracție și râsete, dar și de arsenalul uimitor de dispozitive și vehicule al lui Batman și de peștera sa celebră construită cum n-a mai fost niciodată până acum – cărămidă peste cărămidă LEGO – această aventură nou-nouță ridică și întrebare: poate Batman să nu mai fie atât de pretențios și să se bucure odată de viață?

Starul filmului este LEGO Batman, cel mai tare, arătos, musculos și grozav protagonist din toate timpurile… chiar dacă așa se descrie el însuși.

Și chiar face asta. Frecvent.

Lui Batman i se alătură de această dată Dick Grayson, un tânăr extrem de optimist și anormal de agil, pe cale să devină Robin, Alfred – majordomul loial și înșelător de rezervat al lui Batman, Barbara Gordon – noul comisar de poliție al orașului Gotham, supranumită și Batgirl, eroina independentă plină de încredere, și Joker, care vrea neapărat să i se recunoască meritele – într-o poveste care nu prezintă doar abilitățile extraordinare și abdomenul demn de invidiat ale lui Batman, ci tratează și subiectul personalității sale. Mai precis, nevoia acestui lup singuratic de a lucra singur, de a sta deprimat (tot singur), gândindu-se la trecutul său întunecat, și de a se distanța mereu de toată lumea, până în punctul în care ajunge să pară puțin, ei bine, disfuncțional.

Trailer:

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website